Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2021. június 28. – 2021. július 4.

1; A következő 4 hétben hétfő, szerda és péntekenként nem lesz szentmise. Kedd, csütörtök és szombatonként reggel 8 órakor lesznek szentmisék. Most kedden kivételesen este 10 órakor lesz fáklyás szentmise az udvarban.

2; Pénteken reggel 8 órától egyéni, csendes szentségimádás lesz a közösségi teremben, melyhez tisztelettel kérjük, aki tud felügyeletet vállalni, jelentkezzen a sekrestyében. Este 6 órától közös szentségimádás lesz a templomban.

3; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű, római katolikus vőlegény Rózinger Bálint, Rózinger István és Kecskeméti Marianna fia, valamint a kiskunhalasi születésű római katolikus menyasszony Földi Alexandra, Földi Attila és Zsikla Györgyi Erzsébet leánya között. Kérjük, a kedves testvéreket imádkozzanak a fiatal párért, akik szombaton kötnek házasságot templomunkban.

4; Július és augusztus hónapban vasárnaponként délelőtt 9 és este 6 órakor lesznek szentmisék.

5; Július 30-án, pénteken egy napos kirándulást szervezünk a Dunakanyarba. A részletes program a hirdetőtáblán lévő plakáton olvasható. Jelentkezni csak a plébánián lehet az útiköltség befizetésével.

6; Akik szeretnének közösen feljönni Budapestre az Eucharisztikus Kongresszus nyitószentmiséjére, a szombati Kossuth téri szentmisére és fáklyás felvonulásra, valamint a záró, pápai szentmisére, vagy ezek közül valamelyikre,azok mielőbb jelentkezzenek a plébánián.

7; Hálásan köszönjük a felajánlott virágokat, a templom díszítésében, Tamás atya jubileumi ünnepének előkészületeiben nyújtott segítséget.

8; Isten éltesse a június hónapban születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplő kedves testvéreket.

Megszakítás