Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2020. május 25-31.

1; Dr. Müller Cecília országos tiszti főorvos személyesen telefonon köszönte meg Babucsikné Anna néninek az ajándékot, és szívélyes üdvözletét küldi mindenkinek, aki szeretettel gondolt rá. Elmondása szerint: Szűz Mária köpenye védett meg minket a nagyobb tragédiától. Az ő védelmező, anyai szeretete legyen velünk ezután is.

2; Köszönjük szépen Katikának az anyák napi virágok elkészítését és felajánlását. A megmaradt virágokkal Éva és Maró díszítették fel a templomot, amit szintén köszönünk szépen.

3; Pünkösdváró ima a Szentlélek vezetéséért

Uram átadom Neked életemet. Szívemből megbocsájtok mindenkinek, aki életem folyamán megbántott. Hálát adok mindenért, ami történt velem. Minden ajándékodat megköszönöm, Uram. Hálát adok a szenvedésekért és a rossz napokért is, mert irgalmad és jóságod mindent javamra fordított.

Kérlek, Uram add nekem Szentlelkedet! Add, hogy fölismerjem mindig Lelked vezetését, és készséges szívvel engedelmeskedjek neki! Vegyél el belőlem minden bizalmatlanságot és félelmet, és add, hogy gyermeki szívvel egészen Rád hagyatkozzam! Rád bízom életemet, halálomat és minden javamat. Add meg nekem Uram azokat a lelki adományokat, amelyekkel szolgálhatlak Téged ezután!

Felajánlom Neked képességeimet és körülményeimet, odaadom minden kívánságomat és vágyamat. Kérlek, légy Ura életemnek és változtasd át szívemet olyanná, amilyenné öröktől fogva eltervezted!

Dicsőség az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek, miképpen kezdetben, most és mindörökké. Ámen.

Megszakítás