Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2020. június 15-21.

1; Ahéten kivételesen szerdán nem lesz szentmise, helyette csütörtök este 6 órakor viszont lesz, illetve jelezzük, hogy pénteken pedig reggel 8 órakor lesz a szentmise.

2; Elsőpéntekes idős testvéreinket hosszú idő után pénteken délelőtt keresem fel otthonaikban.

3; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű római katolikus vőlegény Rostás Milán József, Rostás József és Radics Ibolya fia, valamint a szabadszállási születésű római katolikus menyasszony Bóni Bettina Zsuzsanna, Bóni Béla és Horváth Ildikó leánya között.

4; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű római katolikus vőlegény Németh László, Németh László és Benyó Ildikó fia, valamint a kiskunhalasi születésű evangélikus menyasszony Lippai Barbara Fruzsina, Lippai János és Kóré Zsuzsanna leánya között. Kérem a kedves testvéreket, imádkozzanak mind a két fiatal párért, hogy Isten áldása segítse őket egy életen át.

5; Jelezzük a kedves testvéreknek, hogy jövő vasárnap reggel 8 és este 6 órakor lesznek a szentmisék. Június 28-án, vasárnaptól pedig a karantén előtti, és már nyári időpontokhoz térünk vissza: délelőtt 9 és este 6 órai kezdéssel lesznek a szentmisék.

6; Hálásan köszönöm az érintetteknek a virágfelajánlást, az úrnapi előkészületekben, különféle szolgálatokban nyújtott segítséget.

7; Jövő héten a nyári hittanos táborba jelentkezett gyerekeket, szeretettel várják a hitoktatók reggel 8 órától a plébánia hátsó, Rákóczi utca felőli bejáratánál. Aki még a háziorvosi igazolását nem adta le, az hétfőn reggel hozza magával.

Megszakítás