Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. június 17-23.

1; Irodai szolgálat a nyári szünidő alatt, azaz június 17-től augusztus 30-ig, csak hétfőn és csütörtökön 8 és 16 óra között lesz.

2; A következő férfi imaalkalom június 18-án, kedden lesz, az esti szentmise és litánia után. Minden kedves férfitestvérünket szeretettel hívjuk erre az alkalomra.

3; Június 22-én, szombaton délután 5 órától közös szentségimádással kapcsolódunk mi is a világméretű szentségimádáshoz, amellyel az Úrnapjára és a jövő őszi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülünk. Mindenkit szeretettel hív és vár az Úr Jézus.

4; Június 23-án vasárnap, Krisztus Szent Testének és Vérének főünnepén csak egy szentmise lesz templomunkban délelőtt 10 órakor, melyre nagy szeretettel hívjuk a kedves testvéreket. Az ünnepi szentmise után kezdődik majd az úrnapi körmenet.

5; Az Úrnapi körmenetre, akik tudnak virágokkal segíteni a templom és az oltárok díszítésében, tisztelettel kérjük, hogy szombaton délelőtt 11 óráig hozzák be a templomba. Előre is köszönjük a felajánlott virágokat.

6; Az idei nyáron is megrendezésre kerül a Bárka tábor, június 24-28. között a plébánia udvarán, reggel 8 órától 12 óráig. Várjuk a 7-12 éves gyermekek jelentkezését a sekrestyében, vagy a plébánia irodáján.

7; Hittanos tábort is hirdetünk az általános iskolás gyermekek számára július 1-5. között szintén a plébánián. Érdeklődni és jelentkezni a plébánián vagy a sekrestyében lehet.

8; Július 26-án, pénteken este ad koncertet templomunkban a Continental Singers Contini kórusa. A 30 fővel érkező középiskolás csapat étkeztetését a plébánia rendezi, viszont szükségük lenne 1 éjszakára szállásra. Tisztelettel kérjük, akik 1-2 fiatalnak erre az egy éjszakára tudnának szállást biztosítani, jelentkezzenek a plébánián. Előre is hálásan köszönjük.

Megszakítás