Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. augusztus 26. – 2019. szeptember 1.

1; A szeptember 26-29. között tartandó csehországi kirándulásunkkal kapcsolatban megbeszélést tartunk augusztus 26-án, most hétfőn este 6 órakor. A megbeszélés helyszíne a katolikus közösségi terem, amely a Rákóczi utca felől, a szürke kapunál közelíthető meg.

2; Tisztelettel jelezzük a kedves testvéreknek, hogy augusztus 31-én, szombaton reggel 8 órakor lesz a szentmise.

3; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a pécsi születésű Dohány Gábor római katolikus vőlegény, Dohány Gábor és Óbert Andrea fia, valamint a dunaújvárosi születésű Botykai Dóra református mennyasszony, Botykai Árpád és Koszorús Éva leánya között. Tisztelettel kérem a kedves testvéreket, imádkozzanak az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze meg őket kölcsönös szeretetben.

4; Szeptember 1-én, vasárnap a délelőtt 9 órai szentmise keretében végezzük az idei évben a terményhálaadásunkat. Hálásan fogadjuk a kertjeikből felajánlott adományokat augusztus 31-én, szombat reggel 9 óráig.

5; Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve „Uram, taníts minket imádkozni” címmel, 12 alkalmas szentségimádás iskoláját tartunk templomunkban kedden esténként. Az első alkalom szeptember 3-án, kedden este 6 órakor lesz. Minden alkalom szentmisével kezdődik, amely után tanítás hangzik el és végül szentségimádással zárul.

6; Szeptember 7-én, szombaton Szent Imre gyalogos zarándoklatot indítanak Soltvadkert-Selymestől Soltszentimréig. A plakát a hirdetőtáblában olvasható, szórólap elvihető a kisasztalról. Mindenkit szeretettel hívnak a szervezők.

7; Tanévnyitó, gitáros szentmisénket szeptember 8-án, vasárnap délelőtt 9 órakor tartjuk, melyre szeretettel hívjuk a tanuló ifjúságot, a szülőket és a pedagógusokat egyaránt.

8; Isten éltesse azokat a kedves testvéreket, akik augusztus hónapban ünneplik születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat. Szeretettel köszöntjük őket.

Megszakítás