Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. november 19-25.

1; Most vasárnap, itt lesz a templomunkban a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus missziós keresztje. Délután 2 és 6 óra között, imádságos lelki délutánra hívjuk, a keceli esperes kerület kedves testvéreit. Készüljünk közösen a budapesti kongresszusra a vándor kereszt és a benne lévő 20 magyar szent ereklyéjének jelenlétében. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk.

2; Hétfőn, Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepén, az esti szentmise keretében végezzük a kenyérszentelés szertartását.

3; Kedden az esti szentmise után szeretettel hívjuk a kedves testvéreket a közösségi terembe, felnőtt hitismereti beszélgetésre.

4; Szerdán este 6 órára szeretettel hívjuk a szentségi felkészítőre járó felnőtt testvéreket a plébániára.

5; Szombaton ferences lelki nap lesz a plébániánkon, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Fél 10-től szentségimádás, mellyel mi is kapcsolódunk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra felkészítő világméretű szentségimádáshoz, fél 11-től szentmise, zsolozsma, előadás, közös ebéd. Jelentkezni péntek estig lehet a plakáton, illetve a szórólapon jelzett telefonszámon.

6; Jövő vasárnap az esti szentmise után bibliaórára hívjuk a kedves testvéreket.

7; Jövő vasárnap, gyűjtés lesz a Katolikus Karitász javára. adományaikat előre is hálásan köszönjük.

8; Akik segítettek a kiállítás őrzésében, az ifjúsági találkozó megszervezésében, lebonyolításában azoknak hálásan köszönjük minden jó szándékú támogatását.

Megszakítás