Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. április 16-22.

1;  Most vasárnap délután 4 órakor német nyelvű szentmise lesz itt a templomunkban, melyre mindenkit szeretettel hívunk, külön is a német nemzetiségi kötődéssel rendelkező kedves testvéreket. Ezen a napon külön esti szentmise nem lesz.

2; Kecelen a Szentháromság templomban, csütörtökön este 6 órakor „Isten szalmaszálán” címmel az Ambrosius Énekegyüttes koncertje lesz, melynek a plakátját a hirdetőtáblánkon olvashatják. Mindenkit szeretettel hívnak.

3; Jövő vasárnapi perselyadományaikkal a papnevelés ügyét támogathatják, amit előre is hálásan köszönünk.

4; Jövő vasárnap a 9 órai szentmise után elkezdődik az elsőáldozók templomi felkészülése, melyre minden szentgyónását elvégzett, 4. osztályos hittanost szeretettel várom.

5; Jövő vasárnap az esti szentmise után kilencedet kezdünk imádkozni Brenner János boldoggá avatására készülve.

6; Már most jelzem, hogy a következő férfi imakör április 24-én, kedden az esti szentmise után lesz.

7; Május 1-én, Szombathelyen avatják boldoggá Brenner János vértanú áldozópapot. Erre az ünnepi eseményre beregisztráltam egy 50 fős zarándokcsoportot. Aki szeretne eljönni, jelentkezzen a sekrestyében, vagy a plébánián.

8; A kalocsai Szent József Zárdatemplom idei évi fatimai miserendjét megküldték a nővérek, amit kihelyeztünk a hirdetőtáblára. Mindenkinek szeretettel ajánlom a figyelmébe.

9; Hálásan köszönöm a múlt vasárnapi perselyadományukat, amellyel a temetőnkben nyugvó egyházi személyek új síremlékének elkészítését támogatták.

Megszakítás