Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2017. augusztus 21-27.

1; Köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki a Szent István napi közös ünnepünket szebbé tette. Isten áldása kísérje és segítse mindegyikük életét.

2; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kalocsai születésű Ihracska Alex római katolikus vőlegény, Ihracska Tibor és Szabó Erzsébet fia, valamint a budapesti születésű Dr. Valenczi Regina római katolikus menyasszony, Valenczi László és Lovász Regina leánya között. Imádkozzunk az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg egymás iránti kölcsönös szeretetben.

3; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kalocsai születésű Szőke László római katolikus vőlegény, Szőke László Ferenc és Monostori Margit fia, valamint a tiszabökényi születésű Balogh Gabriella görög katolikus menyasszony, Balogh Sándor és Szemák Gabriella leánya között. Imádkozzunk az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg egymás iránti kölcsönös hűségben.

4; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű Rácz Sándor református vőlegény, Rácz Mátyás és Bíró Julianna fia, valamint a kiskunhalasi születésű Sinkó Mónika római katolikus menyasszony, Sinkó László és Mátrai Marianna Judit leánya között. Imádkozzunk az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg egymás iránti kölcsönös megbecsülésben.

Skip to content