Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2016. december 5-11.

1; Advent minden vasárnapján, délután fél 5-kor kezdődnek a gyertyagyújtások városunk főterén. Mindenkit szeretettel hívnak.

2; A roráté szentmisék a héten hétfőtől – szerdáig, hajnal 6 órakor kezdődnek. Főtisztelendő Kiss István atya a héten csütörtök-péntek-szombat, az esti 5 órai szentmisék keretében tartja adventi lelkigyakorlatunkat, amelyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket. Mind három nap fél 5-től gyónási lehetőséget biztosít a testvéreknek.

3; Szombaton délután 4 órára szeretettel várjuk a fiatal házaspárokat, kisgyermekes családokat közös karácsonyra hangolódásra a plébánia közösségi termébe. Jövő vasárnap a 10 órai gitáros szentmise lesz melyen vendégünk lesz Szent Miklós püspök.

4; December 15-én, csütörtökön lesz az idei adventi kórustalálkozó az evangélikus templomban.

5; December 17-én, szombaton 9-12 óra között mézeskalács készítésre hívjuk a gyerekeket a plébániára. Ezen a napon az esti 5 órai szentmisén zenei szolgálatot teljesít Csiszér László, majd utána fél 7-től dicsőítést vezet itt a templomban. Mindenkit szeretettel hívunk.

6; December 18-án vasárnap az esti szentmisén az Öregcsertői Őszirózsa Asszonykórus lesz a vendégünk, akik egy karácsony ünnepére hangoló műsorral ajándékoznak meg minket.

7; Hálásan köszönöm az idei fényképes beszámoló elkészítését Moravcsikné Erzsikének. Mindenkinek szeretettel ajánlom a figyelmébe az összefoglaló megtekintését.

8; Az előző évek gyakorlata szerint, akik megtehetik és szeretnék segíteni szegényebb sorsú testvéreinket, tartós élelmiszeradományaikat leadhatják december 18-ig a sekrestyében vagy a plébánián.

9; Az előző évekhez hasonlóan, akik szeretnének vallásos témájú könyvet, gyermekjátékot, képeslapot, naptárat, kalendáriumot vásárolni, a szentmisék után az oldalkápolnában megtehetik.

10; Plébánia Hivatal nyitva tartása: Hétfő, kedd, csütörtök, péntek 800-1200 óra, telefonszáma: 06-78/312-323, e-mail címe: web-oldala: www.koroskat.hu

Megszakítás